Rådgiving og bistand

Ståle presenterer
Ståle presenterer

Jeg har over 30 års erfaring fra salg, forretningsutvikling, teknologi, kommunikasjon og sosiale medier. Den erfaringen og kompetansen deler jeg gjerne med din virksomhet. Enten du trenger faglige innspill i et eksisterende prosjekt, eller du trenger noen til å ta ansvar for hele prosjektet, så kan jeg hjelpe deg.

Blant virksomhetene jeg har hatt oppdrag for finner du blant annet NorgesGruppen, Orkla, Kværner, Byggmakker, Formuesforvaltning, Digitaliseringsdirektoratet, Utenriksdepartementet, Sult gruppen, Duvi, Europabevegelsen, Lillestrøm Sportsklubb, Norstrand IF, Oslo Maraton, Sporten.com og Advokatfirmaet Tryti & co.

Du velger selv om du vil ha fysiske møter, eller om du foretrekker å få rådgivingen digitalt. Du finner mer informasjon om online rådgiving her.

Kunstig intelligens

Kunstig intelligens kan forenkle hverdagen vår og automatisere tidkrevende oppgaver. Den kan hjelpe oss å utføre oppgaver bedre, og oppdage mønstre, sammenhenger og avvik som vi mennesker ikke er i stand til å se.

Jeg kan hjelpe din bedrift å utnytte mulighetene i kunstig intelligens. Enten du vil kartlegge mulighetene med KI, eller er klar til å sette i gang med et prosjekt, kan jeg hjelpe deg å få maksimal verdiskaping ut av kunstig intelligens.

Digitalisering

Jeg har erfaring med hele prosessen, fra utvikling av en strategi for digitalisering til gjennomføring konkrete prosjekter og oppfølging av disse.

Les mer om digitalisering, eller ta kontakt for å ta en prat.

Kommunikasjon og sosiale medier

I over 10 år har jeg hjulpet virksomheter med strategi, gjennomføring og måling av resultater i sosiale medier. Jeg hjelper deg med å få maksimal effekt av de unike egenskapene som skille sosiale medier fra andre kommunikasjonskanaler.

Hvert år lager jeg rapporten Facebook-effekt, som kartlegger effekten av norske Facebook-sider.