Startpakke:

Kom i gang med digitalisering

Tilbake til digitalisering

Alle bedrifter kan ha nytte av digitalisering, uansett bransje og størrelse. Forbedring av prosessene ved hjelp av digital teknologi kan øke inntektene, redusere kostnadene og bidra til at kundene dine får en bedre opplevelse. MEd denne startpakken får da hjelp til å komme i gang med digitaliseringen: Kurs, workshop og rådgiving, alt til en fast pris.

Har du lyst til å komme i gang med digitalisering, men er usikker på hvordan du skal komme i gang? Da er dette løsningen for deg. Du og dine kollegaer får opplæring og hjelp til å komme i gang med kartlegging og oppstart av det første digitaliseringsprosjektet. I tillegg inneholder pakken 10 timer rådgiving, så du ikke står på bar bakke etter å ha startet opp.

Et typisk digitaliseringsprosejkt består av fire steg: Kartleging, prioritering, implementering og evaluering. Gjennom kurset og workshopen får du opplæring og hjelp til å komme i gang med de to første stegene. Gjennom rådgivingstimene får du støtte til de to siste.

Startpakken består av tre deler: Kurset Kom i gang med digitalisering, en workshop som hjelper deg i gang og 10 timer rådgiving.

Kurs i digitalisering
Startpakken inneholder både kurs, workshop og rådgivingstimer.

Kurs: Kom i gang med digitalisering

Dette kurset gir deg grunnlaget du trenger for å komme i gang med digitalisering i din egen virksomhet. I tillegg til en introduksjon til hva digitalisering egentlig er og en gjennomgang av en del av de viktigste teknologiene, lærer du en metodikk som hjelper deg å gjennomføre digitaliseringsprosjekter i praksis.

Workshop: Kartlegging og prioritering

Vi går igjennom forretningsmodellen og kartlegger de viktigste prosessene. Målet er å prioritere hvor og hvordan bedriften bør starte det første digitaliseringsprosjektet.

Rådgiving: 10 timer

10 timer rådgiving som du selv kan disponere som du vil. Du kan for eksempel få hjelp til å starte implementeringen, hjelp til evaluering etterpå eller en kombinasjon.

Ta kontakt for å få tilbud på startpakken.

Kurs i digitalisering
Startpakken inneholder både kurs, workshop og rådgivingstimer.