Kurs: Kom i gang med digitalisering

Tilbake til kursoversikten

Uansett hvor stor eller liten virksomheten din er og hvilken bransje du er i, så kan du ha nytte av digitalisering. Digitalisering kan hjelpe deg å jobbe smartere, å redusere kostnadene, kommunisere bedre med kundene eller bidra til det grønne skiftet.

Digitalisering er ikke forbeholdt store bedrifter eller virksomheter i typisk digitale bransjer. Det største potensialet for digitalisering finnes i små og mellomstore bedrifter som ved hjelp av digitale verktøy kan forbedre sine eksisterende prosesser.

Dette kurset gir deg grunnlaget du trenger for å komme i gang med digitalisering i din egen virksomhet. I tillegg til en introduksjon til hva digitalisering egentlig er og en gjennomgang av en del av de viktigste teknologiene, lærer du en metodikk som hjelper deg å gjennomføre digitaliseringsprosjekter i praksis.

Målet med kurset er at du skal bli i stand til å starte prosessen med å digitalisere din egen virksomhet etterpå.

Metodikk for digitalisering
Arecas metodikk for digitalisering

Kurset varer i 3 timer, og består av tre deler:

Introduksjon til digitalisering

En gjennomgang av hva digitalisering er i praksis og hvordan ulike deler av virksomheten kan forbedres ved hjelp av digitale verktøy. Du får en rekke eksempler fra norske virksomheter i ulike bransjer.

De viktigste teknologiene

En introduksjon til de viktigste teknologiene og teknologiske trendene som er aktuelle for digitalisering av virksomheter.

Digitalisering i praksis

Vi går igjennom hvordan du kommer i gang med digitaliseringen i din egen virksomhet, og du lærer en metodikk som hjelper deg å starte, gjennomføre og følge opp digitaliseringsprosesser i en bedrift.

Både innhold og varighet på kurset kan tilpasses etter behov.