Kurs:

Kunstig intelligens for kommunikatører

Kunstig intelligens er en del av hverdagen vår, og ChatGPT er bare toppen av isfjellet. Det finnes en rekke KI-baserte verktøy som kan hjelpe kommunikatører å jobbe smartere. Uansett om du jobber i et kommunikasjonsbyrå, eller jobber med kommunikasjon i en bedrift, kan KI-baserte verktøy hjelpe deg i arbeidshverdagen.

Robot holder pressekonferanse
Bilde: DreamStudio

I dette kurset lærer du hvordan kunstig intelligens kan brukes til å kommunisere mer effektivt. Du får innsikt i hvordan KI fungerer, og får mange konkrete eksempler på verktøy som kan hjelpe deg med ulike deler av kommunikasjonsjobben. Du trenger ikke å ha erfaring med kunstig intelligens for å ha nytte av kurset.

På kurset går vi blant annet igjennom følgende temaer:

 • Slik fungerer kunstig intelligens.
  Du får innsikt i hva som skiller kunstig intelligens fra andre verktøy, hvilke nye muligheter det skaper og hvilke begrensninger du bør være oppmerksom på. Du lærer også litt om viktige temaer som hallusinering, personvern og sikkerhet.
 • Lag bedre innhold med kunstig intelligens.
  Du lærer hvordan du kan utnytte kjente verktøy som ChatGPT/Google Gemini og bildemodeller bedre, hvordan du skriver gode prompter og du lærer å bruke mer avanserte funksjoner i verktøyene. I tillegg går vi igjennom en rekke andre verktøy som er nyttige for innholdsproduksjon.
 • Slik jobber du smartere.
  Her blir du kjent med verktøy som er nyttige i andre deler av kommunikasjonsprosessene. Verktøy som blant annet hjelper deg å kartlegge markedet, analysere effekten av kommunikasjonen og utføre daglige oppgaver smartere.
 • Fremtiden.
  Du får en sniktitt på noen av teknologiene og verktøyene som vil komme i fremtiden.

Kurset arrangeres i samarbeid med Kom24.no, og avholdes hos Medier24 i Torggata 2, Oslo.

Det første kurset ble utsolgt, så vi har satt opp to nye (klikk for info og påmelding):

Tirsdag 27. august 2024, klokken 09:00 - 15:00

Onsdag 2. oktober 2024, klokken 09:00 - 15:00

Tirsdag 5. november 2024, klokken 09:00 - 15:00