Kurs

Gå til nettkurs

Jeg holder både generelle kurs og tilpassede bedriftsinterne kurs om salg, digitalisering, og sosiale medier. Lengde og innhold i kursene kan tilpasses etter behov, og gjennomføres digitalt eller fysisk. Flere av kursene vil også bli tilgjengelige som nettkurs, som du kjøper en gang og har tilgang til så lenge du ønsker.

Slik kan din bedrift bruke kunstig intelligens

Kunstig intelligens kan forenkle hverdagen vår, og automatisere tidkrevende oppgaver. Mens kunstig intelligens tidligere var kostbart og komplisert, er det nå tilgjengelig for alle. I dette kurset lærer du hvordan kunstig intelligens kan hjelpe din bedrift å jobbe smartere.

Les mer om kurset her.

kunstig intelligens kurs

Kom i gang med digitalisering

Dette kurset gir deg grunnlaget du trenger for å komme i gang med digitalisering. Du får en innføring i hva digitalisering er, hva digitalisering kan gjøre for virksomheten din, en introduksjon til noen viktige teknologier og du lærer hvordan du kan starte digitaliseringen av din egen bedrift. Du får mange eksempler fra norske virksomheter, og det er satt av tid til spørsmål underveis.

Les mer om kurset her.

digitalisering kurs

Forretningsmodell

Kurset gir deg en innføring i hvordan du beskriver virksomhetens forretningsmodell, og hvordan du bruker forretningsmodellen i arbeidet med å utvikle virksomheten.

Les mer om forretningsmodeller her.

Verdiskaping i sosiale medier

Et praktisk anlagt kurs som gir deg en innføring i hvordan du legger en plan og lager innhold som gir optimal effekt i sosiale medier

Les mer om kurset her.

Sosiale medier dybdekurs

Trenger du dybdekunsskap om enkelte kanaler eller funksjoner? Kurste kan tilpasses den enkelte oppdragsgivers spesifikke behov.